Dalies

  • Katru dienu

    10:00 - 21:00

Narvesen iestājas par attīstītu pilsētvidi un laimīgiem pilsētniekiem, lai Tava ikdiena būtu vēl patīkamāka un tajā nekā netrūktu. Narvesen nodrošina augstas kvalitātes kafiju, svaigus līdzi ņemamus ēdienus, uzkodas un žurnālus uz katras ielas stūra pilsētā.

Narvesen. Vienā ritmā ar Tevi!

Akcijas

Kur viens, tur otrs – divi franču hotdogi par 3 eiro!

21.07.2024 - 14.09.2024

Nestaigā ar tukšu vēderu, nāc uz Narvesen pēc hotdogiem par superpievilcīgu cenu! Ja ar vienu hotdogu izsalkuma remdēšanai nepietiek, neskumsti! Mēs par tevi esam padomājuši: pērc divus hotdogus, izvēlies kādu no savām iecienītākajām desiņām – tomātu un mocarellas, Kabanos, Frankfurtes, bekona, vistas, siera, dārzeņu vai burkāndoga, pievieno kādu no mutē kūstošajām mērcītēm un izbaudi lielisku maltīti tikai par 3 eiro!

Tiekamies Narvesen!

Vairāk par akciju: Kur viens, tur otrs – divi franču hotdogi par 3 eiro! – Narvesen

Akcijas laiks: 21.07.2024.-14.09.2024. Akcija spēkā, pērkot 2 franču bagetes ar jebkuru hotdoga desiņu un divām mērcēm pēc izvēles (sinepes, kečups, majonēze). Regulārā cena 4,00 € – 4,60 €. Piedāvājums pieejams visos Narvesen veikalos, izņemot VAS “Starptautiskā lidosta Rīga” un “Arēna Rīga”. Attēlam ilustratīva nozīme.

Atrašanās vieta